Брагінський. Журналісти викрили керівника Київського метрополітену на розкраданні

Брагінський

Брагінський – керівник Київського метрополітену – став об’єктом розслідування журналістів видання BIHUS.Info.

Розслідування BIHUS.Info розкрило корупційні схеми в керівництві “Київським метрополітеном”, де керівником протягом 10 років був Віктор Брагінський. Журналісти виявили розкішне майно, що належить родичам цього чиновника. Після опублікування звіту мер Києва Віталій Кличко заявив про намір відсторонити Брагінського від виконання обов’язків директора метро.

Протягом свого керівництва метрополітеном, Брагінський стикається з ростом проблем у системі, а його родичі активно займаються будівельними проектами, що стало предметом аналізу журналістів.

Аналіз декларацій чиновника дозволив встановити, що його родичі збагачуються з невідомих джерел. Мати Віктора Брагінського, пенсіонерка, купує дорогі квартири, його сестра придбала земельні ділянки за високими цінами, а колишня дружина будує дачу в елітному районі Козин. Особи, пов’язані з Брагінським, отримують підрядні контракти від метрополітену.

Віталій Кличко підтвердив, що Брагінський буде відсторонений від виконання обов’язків директора метро. Він закликав Брагінського написати заяву про звільнення самостійно, а далі викликати до відповідальності відповідні правоохоронні органи.

Незаконне заволодіння землею біля Київської ГЕС – ДБР проводить розслідування

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *