Як деградована еліта розважається у Boho 

Бохо, рообота в комендантську годину

У жовтні виник гучний скандал  навколо нічного клубу Boho, який відображає деградацію української еліти. Журналіст Михайло Ткач з Української правди під час комендантської години відвідав цей заклад у Києві.

бохо київ

Ткач прибув до Boho за кілька хвилин до початку комендантської години і помітив, що біля клубу знаходилися люди, які заходили всередину. Охоронець на вході перевіряв відвідувачів, але заперечив свою роботу Boho. Поліція проїжджала повз заклад, але не реагувала на присутність людей біля нього. Поліцейські відмовлялися входити всередину і навіть відмовилися первірки. Поціянти порекомендувати журналістові  викликати інший наряд для перевірки, бо у них інший виклик.  Ткач спробував декілька разів переконати поліцію виконати свої обов’язки, але дарма.

Під час спостереження за Boho, Ткач зафіксував багатьох людей, які заходили та виходили з клубу. Деякі з них намагалися потрапити всередину після початку комендантської години, але не мали змоги, оскільки власники закладу зачинили двері, щоб уникнути перевірки журналіста та поліції. Місцеві мешканці підтвердили, що Boho працює під час комендантської години.

П’яні молодики у Boho

Один з відвідувачів – Микита –  не зміг потрапити до Boho. Чоловік  назвав себе “айтішником” і намагався увійти до закладу тричі протягом ночі. Поліція втрутилася і забрала його, але він повернувся та погрожував журналістові. Після закінчення комендантської години з Boho виходила п’яна молодь.

Ця ситуація відображає деградацію української еліти. Молодь, яка мала би докладати зусиль для захисту країни, відвідує клуби під час комендантської години і виявляє агресію. Молодь в Boho – несвідомі та позбавлені моральних цінностей люди. Вони займаються лише розвагами та їздять на дорогих автівках. Серйозна проблема полягає в тому, що хтось при владі дозволяє закладам працювати під час комендантської години. І безкарність поширюється також на молодих людей, які цей заклад відвідують. 

Справжня українська еліта зараз бореться за незалежність України на фронті, віддаючи свої життя за країну. Тим часом “еліти Києва” насолоджуються своїм статусом і не відчувають жодної відповідальності перед країною. Ця проблема коріниться глибше, оскільки ці люди представляють великий соціальний прошарок, який наживається нечесним шляхом або є  спадкоємцями багатих батьків з кримінальних 90-х.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *